Doctors & Medical Professionals From All Over The World -  Urgent warning : Corona vaccin is dangerous

Doctors & Medical Professionals From All Over The World - Urgent warning : Corona vaccin is dangerous

User Photo
admin

2 years
366 Views
Share Download Report
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
0 1
Category:
Description:

Dr Andrew Kaufman

De Amerikaanse arts Kaufman vertelt dat er geen covid-19 virus geïsoleerd is dus kan je onmogelijk een vaccin maken dat als doel heeft het virus aan te vallen. Hij liet zich al eerder kritisch uit over de gang van zaken.

Volgens Kaufman is het niet eerder voorgekomen dat bijna alle regeringsleiders op de wereld op het zelfde moment het zelfde beleid invoeren (corona maatregelen). “Dit vertelt ons dat alles gecoördineerd is. Dit toont aan dat er een groep mensen is die regeringen vertelt wat ze moeten doen. ” (Wie daarvan nog niet overtuigd is zie Hoe 1% een bevolking van 7 miljard overheerst)

Dit moet leiden tot een wereldregering met een sterk gereduceerde bevolking en een nieuw financieel systeem. Het alomvattende plan is uitgelegd in Agenda 2021 en later Agenda 2030 van de Verenigde Naties.”

“Ze willen ons met genen injecteren door middel van elekroporatie. (dit is een microbiologische techniek waarbij een elektrisch veld aan cellen wordt toegevoegd om de doordringbaarheid van de celmembraan te vergroten. Chemicaliën, medicijnen of DNA kunnen dan in een cel worden ingebracht) Feitelijk willen ze genetische gemanipuleerde organismen van ons maken en op dezelfde manier worden GMO’s gemaakt. (lees meer van Kaufman hier)

Dr Hilde De Smet

Belgisch arts De Smet passeerde op deze website al eerder de revue met haar test van kooldioxide achter het mondmasker (Lees hier). Volgens Hilde probeert de farmaceutische industrie al 20 jaar corona vaccins te maken, maar zijn ze daarin nooit geslaagd. Voor het covid-vaccin heeft Big Pharma toestemming om de dierproeven over te slaan, dat betekent dat de mens proefkonijn zal zijn. Ze waarschuwt voor serieuze bijwerkingen.

Dr Nils R. Fosse

De Noorse dokter Fosse waarschuwt dat in het vaccin een nieuwe technologie wordt toegepast die is getest op enkele duizenden mensen binnen een paar maanden tijd.

Dr Vernon Coleman

De Brit Coleman vertelt dat dokter in het Verenigd Koninkrijk (en elders) covid-19 niet in twijfel mogen trekken. Materiaal over de ziekte is verboden. Hij beschouwt covid-19 als de grootste hoax in de geschiedenis.

Prof. Dolores Cahill

Deze Ierse herhaalt wat ze al eerder heeft gezegd, namelijk dat de symptomen van Covid-19 heel eenvoudig en succesvol zijn te behandelen met vitamine C, D en zink. Dit vaccin acht ze onnodig.
Meer van Cahill kan je hier lezen. (Professor Cahill stelt gerust en geeft oplossing voor corona)

Dr Zac Cox

De Brit Cox vertelt dat er geen lange termijn veiligheidsdata van het vaccin zijn. Hij zegt dat ze ons in feite testen wat tegen de Code van Neurenberg is. Hij zal het vaccin niet nemen.

Dr Johan Denis

De Belgische arts Denis neemt geen blad voor de mond. Hij zegt dat er helemaal geen medische noodzaak is omdat de pandemie fake is. Het is volgens hem in scene gezet om je angstig genoeg te maken zodat je het vaccin neemt. “We kennen de lange termijn gevolgen niet van het vaccin.” Hij vindt dat er meer onderzoek nodig is. Het vaccin kan zelfs je DNA veranderen, dit is niet meer terug te draaien, ook niet voor toekomstige generaties!

Dit is een experiment op de mensheid

Er zit nanotechnologie in. Er zijn sterke aanwijzingen dat dit jou een controleerbare pop maakt via je eigen smartphone en het 5G netwerk met kunstmatige intelligentie. Op deze manier kan je alles verliezen wat je mens maakt.

Dr Tom Cowan

Deze Amerikaan zegt dat gezondheid niet kan komen van het injecteren van giffen in ons lichaam, maar eerder door te beslissen om menselijk te zijn en hier met heel je hart naar te streven.

Dr Kevin P. Corbett

Volgens deze Engelsman zal het vaccin je genen veranderen en wordt het mogelijk te zien of je gevaccineerd bent. “We willen dat alle vaccinaties onmiddellijk stoppen.”

Dr Carrie Madej

Deze Amerikaanse dokter vertelt dat dokters en ziekenhuizen financiele incentives krijgen voor het stellen van een covid-19 diagnose!

Wij publiceerden al eerder een uitgebreide analyse van Dr Madej over het nieuwe vaccin. Zij vertelde over de genetische modificatie, het gebruik van micronaalden met hydrogel (met nanotechnologie). Mensen kunnen met een pleister worden gevaccineerd. In de pleister zitten namelijk kleine naalden met hydrogel met daarin het luciferase enzym en het vaccin. De naalden gaan door je celmembraan zodat synthetisch DNA binnenkomt. Je lichaam ‘leest’ dit en reproduceert het. Het idee is dat het lichaam daardoor eraan gewend raakt en zal weten wanneer het antibodies moet maken voor een verbeterde T-cel respons. Ook over het gevolg van genetische modificatie en de patentering

Die kan je hier terug lezen. Dr. Madej: Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen

Dr Boris Dragin

Deze Zweedse arts gaat er niets en niemand ontziend tegenaan als hij zegt:

“Je moet gek zijn om een ongetest experimenteel vaccin te accepteren van een criminele fabrikant, die door veiligheidsprogramma’s heen raast en er enorm van profiteert. Er is geen verzekeraar die een dergelijk vaccin durft te verzekeren.”

Dr Piotr Rubas

Deze Poolse arts zegt het heel duidelijk: een vaccin moet minstens 5 jaar getest zijn.

Dr Sherri Tenpenny

Deze Amerikaanse arts vertelt nog even dat farmaceutische fabrikanten op geen enkele manier aansprakelijk zijn voor het vaccin. Ze vertelt dat sinds 2002 ze al een coronavaccin proberen te maken (sinds SARS). Iedere dierentest leverde op dat de dieren een paradoxale immuniteitsreactie kregen. Het deed de infectie zelfs toenemen.

Dr Elke F. de Klerk

Nederlands arts De Klerk zegt dat je met dit vaccin meisjes en jongens kunt steriliseren en voor altijd het DNA kunt veranderen.

Comments:

Comment
Up Next Autoplay
User Photo